nad 800,-

Doprava

ZDARMA

Nákup nad 800,-

Doprava ZDARMA

Ochrana osobních údajů

  1. Informace o kupujících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy podle podmínek vymezených v informaci o zásadách ochrany osobních údajů Miroslava Tomáška.
  2.  Kupující má právo na přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.
  3.  Kupující souhlasí se zasíláním obchodních sdělení, tedy informací souvisejících se zbožím, službami, nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.
  4.  Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat.
  5.  Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

Informace o zásadách ochrany osobních údajů

Miroslav Tomášek respektuje soukromí uživatelů a jako provozovatel internetového obchodu www.chemiebazenu.cz prohlašuje, že všechny osobní údaje považuje za přísně důvěrné. Při nakládání s osobními údaji fyzických osob se řídíme zákonem č. 101/2000 o ochraně osobních údajů.

Jaké osobní údaje shromažďujeme pro realizaci smlouvy (objednávky)

Miroslav Tomášek shromažďuje osobní údaje nezbytné pro realizaci smlouvy se zákazníkem (doručení zboží). Pokud budete realizovat objednávku, tak pro účel realizace této objednávky není k použití těchto údajů Váš výslovný souhlas nutný.

Údaje, které potřebujeme pro realizaci smlouvy (objednávky) jsou tyto:

  • Jméno a příjmení

Tento údaj je nezbytný pro možnost doručení objednaného zboží

  • Ulice a číslo popisné, Město, PSČ

Tyto údaje jsou nezbytné pro možnost doručení objednaného zboží

  • Telefon

Kontaktní telefon je nutný pro doručení objednaného zboží. Na zadané telefonní číslo Vám bude zaslána SMS o odeslání zboží z našeho skladu a budete kontaktování přepravní službou ohledně přesného termínu doručení.

  • E-mail

Vaší e-mailovou adresu potřebujeme proto, abychom Vám mohli potvrdit objednávku, kterou nám prostřednictvím internetového obchodu zašlete.

Žádné další osobní údaje pro realizaci smlouvy (objednávky) neshromažďujeme a nepožadujeme.

Jak dlouho budeme uchovávat Vaše osobní údaje ke smlouvě (objednávce)

Pokud dojde k realizaci smlouvy a dodání objednaného zboží, bude Vám vystaven daňový doklad v elektronické podobě. Údaje obsažené v daňovém dokladu budeme uchovávat výhradně pro účely účetních záznamů podle zákona 563/1991 o účetnictví po dobu 5 let. Dále pak podle zákona 235/2004 o DPH po dobu 10 let. Tyto údaje nelze z účetních důvodů měnit.

Jak zacházíme z Vaší e-mailovou adresou

Váš e-mail v objednávce bude sloužit pouze ke komunikaci potřebné pro realizaci smlouvy.

E-mail  použitý pro zaslání Vaších dotazů prostřednictvím formulářů v internetovém obchodě slouží výhradně pro naší vzájemnou komunikaci a nebude použitý k žádnému jinému účelu. Váš e-mail není nijak zpracováván, ani předáván. Po ukončení naší vzájemné komunikace bude e -mail odstraněn ze serveru poštovního klienta.

Váš e-mail použitý ve formulářích pro odeslání stránky se zbožím, stránek s nákupním seznamem je naprosto anonymní. Nedochází k ukládání, ani shromažďování takto zadaných e-mailových adres.

Zásady používání souborů cookies

Co jsou soubory Cookies

Soubory cookies jsou malé datové soubory, které webová stránka ukládá do počítače, nebo mobilního zařízení. Soubory cookies neslouží k identifikaci osoby prohlížejícího. Soubory cookies pomáhají například:

  • k správné funkčnosti našich stránek, zejména nákupního procesu v košíku
  • k zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, které nemusí následně opakovaně zadávat
  • pro zjišťování, které stránky a funkce nejvíce zákazníci používají – na základě čehož lze usnadnit nákupní proces pro zákazníka
  • pomáhají nám zjistit, které reklamy si návštěvníci nejčastěji prohlíží, aby se jim při procházení stránek nezobrazovala stále stejná reklama, případně aby se jim nezobrazovala reklama na zboží, o které nemají zájem

Některé cookies využívají i třetí strany například společnost Google, Facebook, Heuréka. Dle zapamatovaných záznamů o tom, co Vás zajímá, Vám potom mohou připomenout, kde se Vám zboží líbilo, že jste nedokončili nákup nebo upozornit Vás na akční nabídku.